NAPRAVIMO CIPELGRAD U MUZEJU VOJVODINE

 
Draga deco, pozivamo vas da se pridružite i budete deo izložbe o cipelama: JA NOSIM VAS, VI NOSITE MENE.
 
Potrebno je da nacrtate čudesne cipele koje bi vas odvele u svet mašte i snova.
 
Fotografiju crteža, ime, prezime, uzrast i kratak komentar nam pošaljite na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


CIPELARNIK U MUZEJU VOJVODINE

U nekima ste načinili prvi korake, u nekima započeli novo razdoblje u svom životu, u nekima se zaljubili, prošetali nekim posebnim kutkom sveta, neke su morale postati Vaše iako nisu udobne i ne znate baš gde bi Vas ponele... ali sasvim sigurno je svako od nas oduševljeno uzdahnuo zbog nekih cipela...

Pozivamo Vas da nam se pridružite i budete deo naše izložbe. Pošaljite nam fotografiju Vaših omiljenih cipela ili čarapa i kratku izjavu zašto su baš one posebne za Vas.

Fotografija može biti i stara i nova i specijalno snimljena za ovu priliku, dok je pristojna, ograničenja nema.

Fotografije i izjave sa Vašim imenom i prezimenom pošaljite na elektronsku adresu Odeljenja za odnose s javnošću i pedagoški rad Muzeja Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ema Medović, 7 godina

Rokenrol štiklica nosi tutu suknjicu i voli dobru muziku. Idealna cipelica za igru i provod na žurci.

Ema Medović, 7 godina

 

Marina Laćarak, 6,5 godina

Volela bi da me moje čarobne cipele odnesu na nebo da bi videla duginu vilu Kolorku, kako posle kiše pravi dugu...

Vrtić „Palčica“

PU „Radosno detinjstvo“, Vrtić Palčica, Pripremno predškolska grupa
Vaspitači: Dragana Dorić Lakićević i Ivana Marković

Naše vesele čizme: Dinočizmić, Raspevanko, Eko-cvetko i Maštalica krenule su putem Cipelgrada do kraja sveta u svet mašte.

Svaka čizma sa sobom nosi veliko srce i pregršt dečijih osećanja, ova vesela družina donosi sreću i ispunjava želje! 

Izaberi jednu i samo zažmuri, magija počinje.... 

 

Vuk Serafin, 10 godina

Vuk Serafin, 10, Nacrtao sam čizmu iz budućnosti koja može da leti i da hoda na plafonu. Na samom crtežu, napisao sam funkcije i uputstva za upotrebu ovih čizama. Ove čizme omogućavaju da pomoću snage vetra polete. Udobne su kao oblak. Snagom Sunca svi deliću svetle i čine čizmu toplom. Da bi osoba poletela, treba da kaže : " Tornado - nek me podigne".  Đon ovih čizama, odličan je za svaki teren. Ove čizme čak mogu da aktiviraju lepljivost na đonovima, tako da osoba može hodati i na plafonu. Na čizamama može da se poveća nivo bezbednosti tako da su pogodne i za decu. Odlučuje se veličina kao i brzina ovih čizama putem govora.