Uskršnja radionica u zabavnom parku "Starli" - "Priča o Uskrsu"

.

0
0
0
s2sdefault

Pozivamo Vas da učestvujete na Uskršnjoj radionici Muzeja Vojvodine i Zabavnog parka "Starli" - "Priča o Uskrsu". Radionica će se održati 28. aprila u 17 sati u Zabavnom parku "Starli".

Zašto baš "Priča o Uskrsu? Zato što ćemo povodom proslave i obeležavanja jednog od najlepših hrišćanskih praznika govoriti i o tome zašto se ovom prazniku raduje cela porodica, kako deca - tako i odrasli! Spomenućemo i razloge obeležavanja ovog velikog hrišćanskog praznika, običaje i simbole koji se vezuju za njega. Mi znamo i da je najlepši i deci najzanimljiviji običaj farbanje i ukrašavanje jaja i zbog toga u kreativnom delu radionice pravimo postolje za jaje, odnosno kućicu za čuvarkuću i ukrašavamo je Vaskršnjim motivima. Pored teorijskog i kreativnog dela radionice, svi prisutni će moći i da uživaju i igraju se u zatvorenom delu Zabavnog parka, gde ih očekuje: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za mali fudbal i tajfuni!

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 021/6302-422 ili putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Povezani članci