Muzej Vojvodine se otvara za posetioce

.

0
0
0
s2sdefault

Poštovana publiko,

Muzej Vojvodine od utorka, 19. maja 2020. godine, posle gotovo dva meseca pauze izazvane pandemijom Korona virusa, i fizički otvara svoja vrata za publiku.

Posetioci će ponovo moći direktno da uživaju u stalnim postavkama Muzeja na kojima je predstavljena prošlost teritorije Vojvodine od praistorije do sredine 19 veka; teritorija Vojvodine u Prvom i Drugom svetskom ratu i tematika prisajedinjenja Vojvodine Srbiji. Takođe i tematska izložba: Dragan Radovanović (1949-2018), posle pauze izazvane pandemijom, nastavlja svoj galerijski život.

Uz sve mere zaštite: dezo-barijeru, sredstva za dezinfekciju ruku, obaveznu upotrebu maski za posetioce, kustose i vodiče, kao i uz ograničen broj grupnih poseta od 5 osoba na jednog kustosa/vodiča, vraćamo se uobičajenom ritmu rada.

Grupne posete je, kao i do sada, potrebno najaviti na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., putem iste adrese možete dobiti odgovore i na sva dodatna pitanja.

Radno vreme Muzeja ostaće nepromenjeno: utorak-petak od 9 do 19 sati, subota-nedelja od 10 do 18 sati.

Cene ulaznica su nepromenjene: 200 dinara za odrasle, 150 din za penzionere/studente/đake; ulaz se ne naplaćuje za decu do 7 godina, kao i za osobe sa invaliditetom i njihove pratioce.

Iako smo se putem veb stranice Muzeja i društvenih mreža svakodnevno družili i tokom vanrednog stanja, ništa ne može zameniti neposredni kontakt i druženje u Muzeju, tako da Vas sa nestrpljenjem očekujemo.

 

Povezani članci