Презентација „Позиционирање музеја као установа културе у дигиталном окружењу“ за директоре покрајинских музеја - Музеј Војводине

Презентација „Позиционирање музеја као установа културе у дигиталном окружењу“ за директоре покрајинских музеја

04.06.2021. | Догађаји

У петак, 4. јуна 2021. у 10 часова у Музеју Војводине (Дунавска 35) одржаће се сусрет директора покрајинских музеја.

Током овог сусрета присутнима ће се обратити Драганa Милошевић, покрајинска секретарка за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, мр Тијана Станковић Пештерац, директорка Музеја Војводине, а Младен Максић, директор компаније Плеј медија, одржаће предавање на тему: Позиционирање музеја као установа културе у дигиталном окружењу.

Истог дана, у рад ће бити пуштен и нови веб сајт Музеја Војводине.

Циљ сусрета је међусобно упознавање, договори о сарадњи, али и представљање могућности дигитализације у домену презентације и промоције културног наслеђа.

Догађај су подржали пријатељи Музеја: компаније Play Media и Positive, те ресторан G.IMI.Агенда догађаја

9.45 – 10.00 часова: окупљање

10 – 10.10 часова: поздравна реч госпође Драгане Милошевић, покрајинске секретарке за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама

10.10 – 10.20 часова: уводна реч мр Тијане Станковић Пештерац, директорке Музеја Војводине

10.20 – 11 часова: презентација Младена Максића, директора компаније Плеј медија на тему Позиционирање музеја као установа културе у дигиталном окружењу

11 – 11.15 часова: дискусија

11.15 – 12 часова: коктел и дружење

Младен Максић је маркетинг консултант са вишегодишњим искуством у дигиталном маркетингу, пословној анализи и развоју пословања.

Водио је техничке и пословне тимове у ИТ и маркетинг индустрији и сарађивао са великим бројем клијената од стартуп-а до светских мултинационалних корпорација, а данас ради као генерални менаџер маркетинг агенције Плеј Медиа, чија је основна експертиза дигитални маркетинг са посебним фокусом на креирање и имплементацију напредних маркетинг стратегија и оптимизацију веб сајтова за претраживаче.

Осим рада у маркетинг агенцији, ангажован је као маркетинг консултант у Европској банци за обнову и развој (European Bank for Reconstruction and Development) на пројектима са малим и средњим предузећима у Србији и као ментор у CEE Tech House boutique innovation hub-u из Сан Франциска на пројектима развоја и позиционирања компанија из Централне и Источне Европе на тржишту САД.

Поред комерцијалних ангажовања, дуги низ година учествује на различитим пројектима Министарства културе и јавног информисања.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar