Едукативни програми за сениоре - Музеј Војводине

Едукативни програми за сениоре

Радионице за сениоре су везане за садржаје сталне поставке, тематских изложби и пригодне датуме. Осим теоријских сазнања, у свакој радионици полазници савладавају различите технике ликовног израза.
Циљ овог програма је да се кроз музејски садржај, за ову категорију публике, обезбеди садржајно и креативно провођење слободног времена.
Радионице се реализују једном или више пута месечно по договору. Све додатне информације, као и најаву присуства можете добити путем мејла. Електронска адреса Одељења за едукативни рад је pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs

Улаз је бесплатан.

Одељење за педагошки рад и односе с јавношћу Музеја Војводине, у четвртак, 23.се птембра 2021. године, у 16 часова,  Дунавска 35, организује музејску креативну радионицу за особе трећег доба, насловљену Старо се царство простире поводом актуелне тематске изложбе. Полазнице ће разгледати изложбу ДУНАВСКЕ ИГРЕ ПРЕСТОЛА – пад и уздизање варвара, аутора: Станка Трифуновића, Јелене Ђорђевић, Иване Пашић, мр Војислава Ђорђевића и Марије Ћуковић.

На првом састанаку представићемо програм који ћемо реализовати до краја 2021. и план програма за наредну годину. а потом се уметнички изражавати.

Гост радионице Марија Ћуковић археолог

Радионицу води: Влaдимира Станисављевић, музејски педагог саветник.

Accessibility Toolbar