Фестивал фотографије: Културно-историјски споменици Новог Сада у креативној фотографији - Музеј Војводине

Фестивал фотографије: Културно-историјски споменици Новог Сада у креативној фотографији

06.11.2018. | Изложбе

У уторак 6. новембра, у 19 сати у Музеју Војводине, Дунавска 35, отвара се изложба Фестивала фотографије Нови Сад 2018 под називом: Културно-историјски споменици Новог Сада у креативној фотографији.

Организатор Фестивала је Центар за креативно стваралаштво ГАЛАТЕА у сарадњи са Градом Новим Садом – Градском управом за културу.

ФЕСТИВАЛ ФОТОГРАФИЈЕ је свој програм започео 5. септембра 2018. године низом предавања која су одржали еминентни стручњаци из ибласти историје, историје уметности, архитектуре, географије, фотографије. Циљеви ових предавања су били упознавање великог броја посетилаца са културно-историјским споменицима и објектима града Новог Сада.

Фестивал је остварио и изузетну сарадњу са Покрајинским заводом за заштиту споменика културе, Музејом Војводине, Техничком школом Милева Марић Ајнштајн, Средњом уметничком школом Богдан Шупут.

Тема ФЕСТИВАЛА ФОТОГРАФИЈЕ Културно-историјски споменици Новог Сада у креативној фотографији, је од пријављених учесника захтевала креативност из области фотографије и познавање културно-историјских споменика  Новог Сада.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar