Обавештење о условима полагања стручног испита

.

 

Обавештавамо све заинтересоване да је ступањем на снагу новог Правилника о програму и начину полагања стручног испита у делатности заштите културних добара (18. 06. 2020. године) промењен начин полагања стручног испита.

Сам Правилник можете погледати и преузети ОВДЕ, док се сва остала потребна документација у вези са полагањем стручног испита налази на следећем линку: ПОЛАГАЊЕ СТРУЧНОГ ИСПИТА.

Представници Амбасаде Русије у посети археолошкој експедицији Музеја Војводине у Чуругу

.

У археолошкој експедицији у Чуругу, заједно са археолозима и студентима археологије из Србије, већ трећу годину заредом раде и колеге из Државног Ермитажа из Санкт Петербурга.из Русије. Ове године то је био разлог да представници Амбасаде Русије посете археолошки тим у Чуругу. Са овом посетом усклађена је и посета руководства Музеја Војводине, а позвани су и медији  да забележе овај дан у чурушкој експедицији. Веома лоше време онемогућило је археолошку екипу да ради на локалитету, тако да је утисак о њеном раду могао да се стекне једнино у бази у Чуругу, где екипа ради и станује, ове године од августа месеца. Ипак, представници најзаинтересованијих медија успели су да обиђу и сама налазишта на којима се тренутно ископава.

Потписан споразум са Српским народним позориштем

.

Данас је потписан споразум о сарадњи између Музеја Војводине и Српског народног позоришта. Директорка мр Тијана Станковић Пештерац и управник СНП-а др Зоран Ђерић су сагласни са свим ставкама потписаног документа, а као први одјек овог споразума биће наступ балетске трупе СНП-а у оквиру програма отварања изложбе за Дан Музеја Војводине 26. 10. 2020, у режији Сенке Петровић.

Направимо ципелград у Музеју Војводине

.

НАПРАВИМО ЦИПЕЛГРАД У МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ - БУДИТЕ ДЕО НАШЕ И ВАШЕ ИЗЛОЖБЕ!
 
Драга децо, позивамо вас да се придружите и будете део изложбе о ципелама: ЈА НОСИМ ВАС, ВИ НОСИТЕ МЕНЕ.
 
Потребно је да нацртате чудесне ципеле које би вас одвеле у свет маште и снова.
 
Фотографију цртежа, име, презиме, узраст и кратак коментар нам пошаљите на електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 20. октобра 2020. године.

 

Повезани чланци