Концерт "Звучне слике из Војводине" - Музеј Војводине

Концерт “Звучне слике из Војводине”

24.12.2014. | Догађаји

У среду, 24. децембра 2014. године у 19 сати, Дунавска 37, уместо предавања за почетнике, одржаће се концерт Александра Бељанског “Звучне слике из Војводине”.

Аудио-визуелни уметнички пројекат “Звучне слике из Војводине” аутора Александра Бељанског. део је музичког концепта названог једноставно “Музика природе”. Настао је, сада вец далеке, 1995. године када је аутор снимио свој први инструментални музички албум “Химна Шуме”. Од тада па до данас програмски карактер музике и теме из природе, њене заштите и Екологије уопште, постају све присутнији у стваралаштву Александра Бељанског. Александар ствара и ниже инструменталне композиције у којима доминирају прикази природе сврстани у музичке циклусе: “Химна Шуме”,”Греен Лигхт” и “Астро удар”, а тренутно ради на још два недовршена музичка албума под називом “Цивитас” и “Рукопис”.

Позивамо Вас да се препустите звуцима и сликама који ће Вам окрепити и оплеменити душу, баш као и наша питома панонска природа која је инспирисала настанак ове музике.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar