Muzički spot za promociju Teatrića Muzeja Vojvodine IMA JEDNO LEPO MESTO - Музеј Војводине

Muzički spot za promociju Teatrića Muzeja Vojvodine IMA JEDNO LEPO MESTO

29.09.2022. | Priče iz muzeja, Teatrić Muzeja Vojvodine

Muzej Vojvodine je uspešno završio još jedan projekat koji je finansiran kao deo aktivnosti projekta „CCI4TOURISM – Jačanje poslovnih veština kulturnih i kreativnih industrija za eksploataciju kulturnog nasleđa i razvoj modela održivog turizma u Jadransko-jonskom regionu” koji se implementira u okviru Intereg ADRION transnacionalnog programa.

Osnovna ideja projekta je bila povezivanje kulturne baštine i kulturnog turizma s kreativnim industrijama. Partner na projektu je bila PLAVA NARANDžA Studio za izvođačku umetnost i konsalting, a rezultat projekta je muzički spot za pesmu Ima jedno lepo mesto.

Autor teksta je naša koleginica kustoskinja Tatjana Ljubojević, kompozitor Milan Mumin koji kompoziciju i izvodi u pratnji hora Bajićevi slavuji. Režiju spota potpisuje Silard Antal, a dizajn svetla Robert Majoroš.

Obostrano zadovoljstvo tokom realzacije projekta stvorilo je osnovu za nove partnerske akcije i nove projektne ideje koje će povezati Muzej sa kreativnim industrijama. Spot možete pogledati na Jutjub kanalu Muzeja Vojvodine, a kroz fotografije Vam prenosimo delić atmosfere sa snimanja.

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar