Predavanje „Lakoća putovanja“ - Музеј Војводине

Predavanje „Lakoća putovanja“

27.03.2019. | Predavanja

U sredu, 27. marta, u 18 sati, (Dunavska 35) održaće se predavanje „Lakoća putovanja“. Predavač je Maja Rogan.

Maja Rogan (48) je turistički vodič na engleskom i italijanskom jeziku. Autorka je knjiga Turistički vešeraj i Turistički tartufi. U knjigama na duhovit način opisuje zgode i nezgode na turističkim turama. Na osnovu njenih priča u 2018 je realizovana pozorišna predstava. U decembru 2018 izašao je prevod njenih knjiga na engleski pod nazivom Tourist carousel. (Turistički ringišpil)

Njeni tekstovi izlaze u Turističkom magazinu. Svoja iskustva sa gostima iz celog sveta želi da podeli sa vama. Dobrodošli..

Promocija je namenjena  za one koji putovanja vide kao način da prošire svoje vidike – za one koji prihvataju i uživaju u raznolikosti pogleda na svet, verovanja i prioriteta različitih nacija. Radoznalost i želja da se otputuje dalje od sopstvenih predrasuda, dobra su polazna osnova. Iskusni turistički vodič Maja Rogan ovom prilikom će vam dati smernice za sticanje vrednih putničkih iskustava i ukazati na prioritete pri putovanju. Dođite da saznate tajne pravih Putnika i podstaknete u sebi želju za promenom mesta boravka, barem na kratko.

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar