Protokol o saradnji sa Rektoratom Univerziteta u Novom Sadu - Музеј Војводине

Protokol o saradnji sa Rektoratom Univerziteta u Novom Sadu

01.11.2017. | Vesti

U utorak, 31. oktobra 2017. godine u 12,30 časova, potpisan je protokol o saradnji između Rektorata Univerziteta u Novom Sadu i Muzeja Vojvodine (Novi Sad).

Sporazum su u ime institucija potpisali rektor Univerziteta prof. dr Dušan Nikolić i v.d. direktora Muzeja Vojvodine dr Drago Njegovan. Svečanom potpisivanju Sporazuma prisustvovali su i prorektori Univerziteta u Novom Sadu: prof. dr Biljana Abramović, prof. dr Sanja Stojanović i prof. dr Snežana Smederevac, pomoćnici direktora Muzeja Vojvodine: mr Lidija Mustedanagić, muzejski savetnik i mr Tijana Stanković-Pešterac, viši kustos, arheolog, kao i viši kustos istoričar, Čarna Milinković, koja ima uspešnu saradnju sa Filozofskim fakultetom, Fakultetom tehničik nauka i Pedagoškim fakultetom u Somboru. Cilj ozvaničenja saradnje jeste da se na viši nivo podignu dugogodišnje veze, kao i dalja stručna i naučna usavršavanja između Univerziteta u Novom Sadu i Muzeja Vojvodine.

Protokol o saradnji će biti predhodnica izložbe Norma – 240 godina obrazovanja srpskih učitelja, koja će biti realizovana od strane Muzeja Vojvodine i Pedagoškog fakulteta u Somboru u maju mesecu 2018. godine u prostorijama Rektorata.

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar