Музички спот за промоцију Театрића Музеја Војводине ИМА ЈЕДНО ЛЕПО МЕСТО - Музеј Војводине

Музички спот за промоцију Театрића Музеја Војводине ИМА ЈЕДНО ЛЕПО МЕСТО

29.09.2022. | Приче из музеја, Театрић Музеја Војводине

Музеј Војводине је успешно завршио још један пројекат који је финансиран као део активности пројекта „CCI4TOURISM – Јачање пословних вештина културних и креативних индустрија за експлоатацију културног наслеђа и развој модела одрживог туризма у Јадранско-јонском региону” који се имплементира у оквиру Интерег АДРИОН транснационалног програма.

Основна идеја пројекта је била повезивање културне баштине и културног туризма с креативним индустријама. Партнер на пројекту је била ПЛАВА НАРАНЏА Студио за извођачку уметност и консалтинг, а резултат пројекта је музички спот за песму Има једно лепо место.

Аутор текста је наша колегиница кустоскиња Татјана Љубојевић, композитор Милан Мумин који композицију и изводи у пратњи хора Бајићеви славуји. Режију спота потписује Силард Антал, а дизајн светла Роберт Мајорош.

Обострано задовољство током реалзације пројекта створило је основу за нове партнерске акције и нове пројектне идеје које ће повезати Музеј са креативним индустријама. Спот можете погледати на Јутјуб каналу Музеја Војводине, а кроз фотографије Вам преносимо делић атмосфере са снимања.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar