Предавање „Лакоћа путовања“ - Музеј Војводине

Предавање „Лакоћа путовања“

27.03.2019. | Предавања

У среду, 27. марта, у 18 сати, (Дунавска 35) одржаће се предавање „Лакоћа путовања“. Предавач је Маја Роган.

Маја Роган (48) је туристички водич на енглеском и италијанском језику. Ауторка је књига Туристички вешерај и Туристички тартуфи. У књигама на духовит начин описује згоде и незгоде на туристичким турама. На основу њених прича у 2018 је реализована позоришна представа. У децембру 2018 изашао је превод њених књига на енглески под називом Тоурист цароусел. (Туристички рингишпил)

Њени текстови излазе у Туристичком магазину. Своја искуства са гостима из целог света жели да подели са вама. Добродошли..

Промоција је намењена  за оне који путовања виде као начин да прошире своје видике – за оне који прихватају и уживају у разноликости погледа на свет, веровања и приоритета различитих нација. Радозналост и жеља да се отпутује даље од сопствених предрасуда, добра су полазна основа. Искусни туристички водич Маја Роган овом приликом ће вам дати смернице за стицање вредних путничких искустава и указати на приоритете при путовању. Дођите да сазнате тајне правих Путника и подстакнете у себи жељу за променом места боравка, барем на кратко.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar