Проглашење победника Избора за најлепши матурски табло Новог Сада - Музеј Војводине

Проглашење победника Избора за најлепши матурски табло Новог Сада

08.07.2022. | Догађаји

Проглашење победника овогодишњег Избора за најлепши матурски табло Новог Сада биће организовано у недељу, 10. јула у 19 часова у Музеју Војводине (Дунавска 35).

Традиција матурских таблоа дужа од једног века задржала се широм Војводине све до данас. Сваке године у мају и јуну, ученици завршних разреда средњих школа и гимназија, са поносом показују своје фотографије и креативне таблое у излозима градских кафића, продавница и ресторана. Део тих таблоа током маја и јуна пристигао је и на конкурс “Избор за најлепши матурски табло Новог Сада”, који четврту годину за редом организују компанија “Color Media Communications” и портал nshronika.rs

Ове године у конкуренцији је било укупно 27 таблоа, а сви су објављени у албуму у Фејсбук групи “Избор за најлепши матурски табло Новог Сада”. Јединствене матурске успомене представићемо и читаоцима на порталу нсхроника.

Победнички таблои оцењивани су и биће проглашени у две категорије: на основу броја лајкова на Фејсбуку и према процени трочланог стручног жирија.

За два победничка таблоа, односно два одељења матураната обезбеђене су вредне награде.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar