Протокол о сарадњи са Ректоратом Универзитета у Новом Саду - Музеј Војводине

Протокол о сарадњи са Ректоратом Универзитета у Новом Саду

01.11.2017. | Вести

У уторак, 31. октобра 2017. године у 12,30 часова, потписан je протокол о сарадњи између Ректората Универзитета у Новом Саду и Музеја Војводине (Нови Сад).

Споразум су у име институција потписали ректор Универзитета проф. др Душан Николић и в.д. директора Музеја Војводине др Драго Његован. Свечаном потписивању Споразума присуствовали су и проректори Универзитета у Новом Саду: проф. др Биљана Абрамовић, проф. др Сања Стојановић и проф. др Снежана Смедеревац, помоћници директора Музеја Војводине: мр Лидија Мустеданагић, музејски саветник и мр Тијана Станковић-Пештерац, виши кустос, археолог, као и виши кустос историчар, Чарна Милинковић, која има успешну сарадњу са Филозофским факултетом, Факултетом техничик наука и Педагошким факултетом у Сомбору. Циљ озваничења сарадње јесте да се на виши ниво подигну дугогодишње везе, као и даља стручна и научна усавршавања између Универзитета у Новом Саду и Музеја Војводине.

Протокол о сарадњи ће бити предходница изложбе Норма – 240 година образовања српских учитеља, која ће бити реализована од стране Музеја Војводине и Педагошког факултета у Сомбору у мају месецу 2018. године у просторијама Ректората.

Прочитајте још

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar