Радионица у забавном парку "Старли" - "Чај у пет" - Музеј Војводине

Радионица у забавном парку “Старли” – “Чај у пет”

25.05.2016. | Радионице и играонице

Нова радионица коју за вас организују Музеј Војводине и Забавни парк “Старли” биће одржана у среду 25. маја у 17 часова!

На радионици ћемо испричати причу о чају и сазнати у којој земљи је испијена прва шољица чаја и у чему је тајна напитка који је освојио цео свет и постао пиће које се после воде највише пије. Сазнаћемо зашто га неки пију тачно у пет, споменућемо најпознатије чајеве и потребан прибор за припремање чаја.

Деца ће инспирисана причом правити и украшавати своју шољицу за чај. 🙂

Поред теоријског и креативног дела радионице, сви присутни ће моћи и да уживају и играју се у затвореном делу Забавног парка, где их очекује: троспратни лавиринт са великим тобоганом, атрактивне гумене играчке на надувавање, базени са лоптицама, столови за мали фудбал и столови за мали фудбал и тајфуни!

Број места је ограничен и пријава на радионицу је обавезна. Заинтересовани могу послати пријаве на starlizp@gmail.com, са насловом имејла „Чај у 5“. Пријава треба да садржи име и године детета, име и презиме родитеља, имејл адресу и контакт телефон. Више информација можете добити позивом на број 021/6302-422 или на starlizp@gmail.com.

Радионица је бесплатна за учеснике.

Пријавите се на време и дођите да научимо нешто ново и уживамо у дружењу и испијању хладног чаја током топлог пролећног дана у Забавном парку „Старли“. Видимо се!

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja

Accessibility Toolbar